O tanara din Bulgaria si un iranian, membrii ai unei retele de traficanti de heroina, au fost prinsi, marti, la Bucuresti cu aproape un kilogram de droguri pe care vroiau sa-l distribuie dealerilor autohtoni, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane, trimis agentiei NewsIn.

Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, ofiterii de la Crima Organizata si procurorii DIICOT i-au prins pe A.A.M.J., cetatean iranian, rezident in Romania si N.A., o tanara din Bulgaria, care au introdus pe teritoriul Romanei 826,7g heroina, destinata pietei de consum din Bucuresti.

Actiunea s-a desfasurat in plina strada, marti, in jurul orei 17.00, pe Calea Mosilor, iar drogurile s-au gasit in lenjeria intima a bulgaroaicei. Cei doi, conform cercetarilor, fac parte dintr-o retea internationala de traficanti de heroina formata din cetateni romani, iranieni, bulgari si turci, fiind monitorizati la nivel international de mai mult timp.

Marti au fost retinuti pentru 24 ore de catre procuror, urmand sa fie prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile. In sarcina celor doi au fost retinute savarsirea infractiunilor trafic si detinere de droguri si risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 15 la 25 ani.

In primele 10 luni ale anului 2008, politistii antidrog au capturat 72,201 kg si 57.066 comprimate de droguri de mare risc, precum si 221,196 kg si 1836 comprimate de droguri de risc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.