Inspectoratul Scolar Vaslui, Directia pentru Protectia Copilului si IPJ Vaslui au declansat anchete la scoala generala din localitatea Zorleni dupa ce parintii unui elev in varsta de 11 ani au reclamat ca baiatul lor a fost abuzat sexual de cativa colegi, in toaleta unitatii de invatamant.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, subinspector Mihaela Straub a precizat ca in acest caz se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si perversiuni sexuale, relateaza NewsIn.

"Parintii copilului au reclamat la Politie faptul ca baiatul a fost obligat de mai multi colegi sa intretina raporturi sexuale orale. Se efectueaza cercetari, urmand sa se ia masurile care se impun”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela Straub.

Reprezentantii Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui au demarat o ancheta in acest caz, iar copilul care spune ca a fost abuzat a fost evaluat din punct de vedere psihologic si urmeaza sa fie supus unui control medical amanuntit, in urma caruia va fi eliberat un certificat medico-legal.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Vaslui, conducerea scolii din Zorleni ar putea fi sanctionata pentru neglijenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.