O persoana din Bistrita-Nasaud a fost arestata si alte zece din judet, dar si din Mures, Suceava si Arad, sunt cercetate in libertate pentru obtinerea unor credite bancare in valoare de peste 850.000 de euro, cu ajutorul unor documente false, relateaza NewsIn

Procurorii DIICOT Bistrita-Nasaud sustin, intr-un comunicat, ca este vorba de o retea formata din 11 persoane care a obtinut de la banci credite in valoare de peste 850.000 de euro.

Una dintre ele a fost arestata pentru 29 de zile, iar alte doua sunt urmarite penal si au interdictie de a parasi tara pe durata cercetarilor.

Restul sunt cercetate in stare de libertate pentru inselaciune, uz de fals si fals in declaratii, respectiv pentru tentativa de inselaciune.

Reteaua actiona pe raza judetelor Bistrita-Nasaud, Mures, Arad si Suceava. Pentru descoperirea grupului, au actionat Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, DIICOT, Directia Judeteana de Informatii Bistrita-Nasaud, in colaborare cu structurile similare din celelalte judete.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.