Doua noi patinoare vor fi amenajate in Capitala, la Piata Unirii si in parcul Alexandru Ioan Cuza, urmand sa fie deschise zilnic, intre orele 10 si 24, in intervalul 6 decembrie - 1 februarie, informeaza NewsIn.
Patinoarul din Piata Unirii va avea 1.600 de metri patrati, iar cel din parcul „Alexandu Ioan Cuza” - 900 de metri patrati. Tot in parcul Cuza, Primaria Sectorului 3 va inaugura, vineri, la ora 18.00, „Orasul lui Mos Craciun”, care va fi deschis pana pe 11 ianuarie.

Atractia principala in „Orasul lui Mos Craciun” va fi un brad de 15 metri. Pe aleea principala a parcului, de la intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii pana la Belvedere Lac, vor fi amplasate 20 de casute de lemn, unde copiii vor fi antrenati de spiridusi si zane sa redacteze scrisoarea catre Mos Craciun si felicitari pentru cei dragi, dar si sa confectioneze diferite decoratiuni pentru brad. Mos Craciun va fi prezent in parc, la intalnirea cu copiii, in fiecare sambata si duminica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.