Peste 30 de proiecte privind inaltarea unor cladiri-turn asteapta avizul Consiliului General al Bucurestiului. Ieri, consilierii au votat ridicarea unui nou bloc de 90 de metri pe bulevardul Basarabiei.

Noua constructie se va afla pe bulevardul Basarabiei, avand un regim de inaltime maxim admis de 90 de metri.

Topul celor mai inalte cladiri din Bucuresti se modifica de la o sedinta de consiliu general la alta.

Daca luna trecuta consilierii au votat ridicarea unui imobil inalt de 94 de metri, cu 32 de etaje, in apropierea cartierului Ferentari, ieri au dat unda verde construirii unui ansamblu rezidential in cartierul Titan.

Este vorba despre o cladire inalta de 90 de metri, cu 26 de etaje, care are deja avizul Comisiei Tehnice de Urbanism si Amenajarea Teritoriului a Primariei Capitalei din 2006.

De asemenea, megaproiectul imobiliar, de care va beneficia firma Panoramic SRL, a fost avizat in 2007, la fel ca cel din zona Ferentari, de catre actualul arhitectul-sef al Capitalei, Gheorghe Patrascu, pe vremea cand era director in Ministerul Dezvoltarii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.