Posta Romana va distribui pensiile aferente lunii decembrie in avans, iar plata pensiilor de asigurari sociale de stat, pentru agricultori si a celor pentru cadrele militare, dar si a celorlalte categorii de pensii, se va face in perioada 10-24 decembrie 2008

Potrivit reprezentantilor postei romane, in perioada 10-24 decembrie 2008 pensiile curente si taloanele CFR vor fi distribuite de catre factorii postali la domiciliul beneficiarilor, in perioada 19-24 decembrie 2008.

De asemenea, vor fi distribuite la domiciliu si pensiile restante (cupoane gri), iar pana pe data de 30 decembrie 2008, titularii absenti de la domiciliu si avizati isi vor putea ridica drepturile banesti de la sediile oficiilor postale.

In acelasi timp cu achitarea drepturilor banesti, vor fi distribuite taloanele mov (aferente pensiilor platite pe card sau in cont curent), precum si taloanele de calatorie CFR.

Cupoanele mov, aferente pensiilor platite pe card bancar sau prin cont curent, urmeaza sa fie distribuite la domiciliu, in perioada 14-29 decembrie 2008, urmand ca pensionarii avizati si absenti de la domiciliu sa le poata ridica de la ghiseele subunitatilor postale pana pe data de noua ianuarie 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.