Un interlop bucurestean a fost retinut vineri dimineata pentru tentativa de omor, dupa ce a tras mai multe focuri de arma spre politistii care venisera sa-i ridice prietenul, pe numele caruia exista un mandat de arestare pentru viol, au declarat, pentru NewsIn, surse din IGPR.
Potrivit surselor, incidentul in care Marian Manolache, un barbat domiciliat in sectorul 2 a tras de cateva ori cu o arma de vanatoare in politisti a avut loc in jurul orei 5.00, la nici un minut dupa ce un echipaj al Serviciului Urmariri din Inspectoratul General al Politiei Romane si unul din cadrul Serviciului de Interventii Speciale au descins pe strada Stelian Tomovici, in fata imobilului cu numarul 14.

Informatiile detinute de politisti aratau ca, in casa lui Marian Manolache, s-ar ascunde Gheorghe Chira, un interlop pe numele caruia a fost emis un mandat de arestare pentru viol si lipsire de libertate de catre magistratii calaraseni.

Desi politistii sustin ca au somat, Marian Manolache si-a motivat gestul declarand ca a crezut ca a fost atacat de hoti. Niciunul dintre oamenii legii nu a fost ranit, au ripostat cu focuri de arma, dar in plan vertical, iar ulterior, Marian Manolache a fost imobilizat si este cercetat pentru tentativa de omor.
Gheorghe Chira a fost gasit, iar in cursul zilei de vineri a fost predat autoritatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.