Asociatia Pro Democratia demareaza proiectul "Bucurestiul in mainile tale", care ofera tinerilor din Bucuresti oportunitatea de a veni cu propuneri pentru rezolvarea problemelor orasului si infrumusetarea lui, care ulterior vor fi prezentate autoritatilor locale.
Bucurestiul in mainile tale este primul proiect bucurestean de tineret care isi propune sa prezinte consilierilor, primarilor si presei rezolutii adoptate de tineri. Proiectul se desfasoara intre 06.10.2008 si 16.02.2009, avand ca scop atat responsabilizarea si stimularea tinerilor cetateni din Bucuresti pentru a concepe solutii viabile pentru dezvoltarea comunitatilor in care traiesc, cat si familiarizarea lor cu activitatea administratiei publice locale, in vederea unei comunicari cat mai eficiente intre tineri si organele administrative locale, anunta un comunicat.

Astfel, proiectul ofera tinerilor care traiesc in Bucuresti ocazia de a participa la o conferința in care sa elaboreze propriile soluții practice la problemele orasului si pe care sa le discute apoi cu Presedintele Consiliului Local, cu Primarul de sector si cu Primarul General.

"Bucurestiul in mainile tale" este finantat prin programul Tineret in Actiune al Uniunii Europene. Un numar de 66 de tineri din cele 6 sectoare sunt asteptati sa-si depuna candidaturile si sa profite de posibilitatea de a schimba ceva in orasul nostru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.