Bucurestenii iubitori de sporturi hibernale vor putea beneficia gratuit, din 13 decembrie, de o partie de schi artificiala de 200 de metri si de un patinoar de 1.800 de metri patrati, in Parcul Tineretului, langa Sala Polivalenta, potrivit viceprimarului sectorului 4, Alexandru Popescu

"Partia de schi si sanius, care va fi amenajata folosind zapada artificiala, va fi inaugurata pe 13 decembrie, daca temperaturile vor fi sub sapte grade. Tunurile de zapada artificiala pot functiona si la temperaturi de 10 grade, insa consumul de electricitate ar fi foarte mare in acest caz", a precizat Alexandru Popescu.

In acelasi perimetru va fi amenajat si un targ de brazi, de unde bucurestenii isi vor putea alege bradul pentru Craciun, si cateva casute, unde vor fi comercializate produse alimentare specifice sarbatorilor de iarna, cum ar fi vinul fiert si turta dulce. De asemenea, va fi amenajata si o scena, unde, in fiecare weekend, pana la sfarsitul lunii decembrie, vor fi organizate concerte.

"Costurile amenajarii partiei de schi nu sunt suportate din bugetul local, nu a fost incheiat niciun contract cu vreo firma. Totul vine din sponsorizari, sunt mai multe firme care ajuta la amenajare, fiecare contribuind cu cate ceva: una a pus la dispozitie utilajele, alta a adus pamantul", a declarat, pentru NewsIn, viceprimarul Alexandru Popescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.