ULTIMA ORA: Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, tanarul sinucigas, Manuel Geanopol, 26 de ani, este principalul suspect in comiterea unei crime. In locuinta acestuia din Braila a fost gasit cadavrul concubinei sale care avea gatul taiat
Un tanar de 26 de ani, din Braila, a decedat la scurt timp dupa s-a aruncat, miercuri, de la etajul 12 al Hotelului Ambasador din Bucuresti.

"Tanarul s-a prezentat la hotel in jurul orei 10:00, a solicitat o camera cu vedere panoramica si a achitat sederea pentru o noapte, intr-un apartament la etajul 12", a declarat, pentru Agerpres, directorul de vanzari al hotelului, Gigi Marzavan. Potrivit acestuia, Manuel Geanopol s-a cazat imediat, iar in jurul orei 13:00, intendenta hotelului a auzit o bubuitura in curtea interioara, care da spre blocul Patria.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.