Un nou tratament injectabil de modelare a fetei si corectare a ridurilor a fost lansat, miercuri, in Romania si costa aproximativ 1.000 de euro

Tratamentul se numeste Sculptra si asigura reconturarea fetei afectata de imbatranire pe o perioada de aproape doi ani.

"Volumul fetei care se pierde in procesul de imbatranire poate fi usor recapatat cu aceste injectii, care se fac in trei serii, la aproximativ doua luni diferenta. Tehnica este asemanatoare remodelarii fetei in mod chirurgical, insa recuperarea dupa tratament nu necesita spitalizare absolut deloc", a explicat dr. Dana Jianu, medic primar de chirugie plastica si estetica.

Dupa injectarea cu Sculptra, procesul de corectare a ridurilor si de remodelare a fetei se face treptat, efectul fiind vizibil dupa 4-6 saptamani de la administrare.

Injectarea cu Sculptra se face doar de catre medicii specialisti. In prezent, in Romania, doar sapte medici utilizeaza aceasta tehnica, in Bucuresti, Iasi, Cluj Napoca, Timisoara si Oradea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.