Trei tineri care au furat opt masini de lux, marca BMW, din Capitala, pe care le-au vandut ulterior cu acte false in mai multe judete din tara, au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, informeaza Politia Capitalei

Potrivit comunicatului, din grupare faceau parte trei persoane cu varste cuprinse intre 28 si 37 de ani, toti fiind cunoscuti cu antecedente penale, specializati in furturi de autoturisme marca BMW seriile 3 si 5.

Dupa ce furau masinile, folosind chei potrivite, hotii intocmeau acte de inmatriculare false si le vindeau, prin intermediari, in judetele Prahova, Teleorman, Buzau si Giurgiu.

Cele trei persoane au fost prinse, luni, de politistii bucuresteni, in urma a zece perchezitii domiciliare efectuate in Bucuresti si in judetul Teleorman. La sediul Serviciului Furturi de Autovehicule au fost aduse, in total, pentru cercetari, 12 persoane.

Cele opt autoturisme furate au fost recuperate de politisti si predate proprietarilor, se mai arata in comunicatul Politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.