Erika Elenz Josian a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica pe 31.10.2008 de Institul Clinic Fundeni. In august 2008, medulograma ei arata normal, cel putin asa sustin medicii care i-au facut analizele. La repetarea analizelor, doua luni mai tarziu, s-a descoperit ca are peste 90% celule blastice cu aspect morfologic limfoblas. Singura sansa de supravietuire este un tratament in strainatate, in valoare de 200 000 EU pe care parintii nu si-l permit.

Dan Perjovschi, Alexandru Radvan, Sorin Tara, Sorin Ilfoveanu, Roman Tolici, Emil Moldovan, Andrian Iurco, Lea Razovschi si multi altii au donat lucrari asociatiei Art+Achitecture Today in speranta ca suma adunata din vazarea lucrarilor lor va acoperi o mare parte din tratamentul Erikai. Artistii contemporani romani, precum si unii colectionari de arta s-au solidarizat campaniei initiata de asociatia Art + Architecture Today – “Desenam pentru Erika” si incearca sa-i dea acestui copil sansa la viata.

Cumparand lucrarile de arta licitate, sau pur si simplu, facand cunoscut acest mesaj, putem salva un copil. Va asteptam joi, 27 noiembrie 2008, ora 17 la Anaid Art Gallery.