Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, i-a transmis presedintelui Traian Basescu un mesaj de condoleante prin care exprima simpatia si solidaritatea poporului francez cu poporul roman, in contextul accidentului de sambata, de la Petrila, in urma caruia 12 mineri si-au pierdut viata, relateaza NewsIn.
"Am aflat cu adanca emotie despre accidentul care a avut loc in Romania la data de 16 noiembrie, in mina Petrila, care a costat viata a doisprezece concetateni de-ai dumneavoastra si a provocat ranirea mai multor persoane. In aceste circumstante dramatice, tin sa exprim sustinerea mea si sa va impartasesc simpatia si solidaritatea poporului francez", se arata in mesajul de condoleante trimis sefului statului de catre omologul sau francez.

"V-as fi in aceeasi masura recunoscator daca ati dori sa transmiteti sincerele mele condoleante familiilor si apropiatilor victimelor",
precizeaza Sarkozy in mesajul transmis presedintelui Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.