In timpul mitingului pentru solidaritate cu jurnalistii romani rapiti in Irak, desfasurat, ieri, in Piata Universitatii, mama lui Sorin Miscoci a transmis un nou mesaj autoritatilor pentru intensificarea eforturilor de eliberare a acestora.

"Le cerem sa faca tot posibilul sa ii aduca pe ziaristii romani in tara, pana nu va fi prea tarziu, mai ales ca de la Bagdad se aud numai lucruri rele", a precizat Elena Miscoci. Traian Basescu a vorbit si el, ieri, despre criza jurnalistilor, sustinand ca situatia este neschimbata si ca isi asuma raspunderea toatala pentru modul in care aceasta este gestionata.

"E un moment de criza in Irak, ce se reflecta asupra capacitatii noastre de a-i recupera pe cei trei cetateni romani", a adaugat Basescu. Tatal jurnalistei Marie Jeanne Ion a vorbit, de la tribuna Senatului, de situatia dramatica in care se afla cei trei ziaristi, sustinand ca interesul pentru aceasta problema a scazut dupa ultimul apel al celor care ii tin ostatici.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.