Intr-o atmosfera extraordinara, de veselie si zumzet de copii, Gify, simpatica mascota a farmaciilor City Pharma, a sarbatorit cei 2 anisori ai clubului infiintat de ea.

Petrecerea a fost in toi inca de dimineata de la ora 10 si mult dupa pranz pana la 14,00 iar Gify, prietenoasa girafa roz, a fost alaturi de copiii veniti sa o serbeze la Balonul Copiilor din Herastrau.

S-a cantat, s-a dansat alaturi de personaje de basm- muschetari si Alba ca zapada si au cantat trupele de copii Contrapunct si Miniton. Au fost momente de dans si cantec sustinute de Andra si Razvan Gogan iar copiii au fost rasplatiti pentru maiestria lor la cantat, desenat si dansat cu numeroase cadouri.

Gify a primit cadouri de la prietenii sai si a impartit cu ei un tort cu multa, multa frisca si fructe delicioase. A fost o sarbatoare roz, plina de baloane si confetti, pe care cu greu o vor uita atat copiii cat si parintii sau bunicii veniti in numar mare. Au fost peste 1000 de participanti!

Despre Gify Club

Clubul a luat fiinta in urma cu 2 ani cand Gify deschidea primul numar al revistei Gify Club si totodata primul program educativ pentru copiii lansat de o retea de farmacii. Cu ajutorul ei, copiii s-au familiarizat cu o lume magica, plina de surprize placute: povesti cu benzi desenate, rubrica "Stiati ca", galeria membrilor de onoare, catalogul cu produsele clubului. Revista este gratuita si se distribuie lunar in farmaciile City Pharma.

In ultimii 2 ani, City Pharma a derulat prin programul Gify Club o multime de proiecte educative si distractive, dedicate celor mici:

Gify in caravana in gradinite - turneu care a vizat pana acum peste 6000 de copii in gradinitele din Bucuresti, Ploiesti, Oltenita, Constanta, Slatina, Craiova si Iasi. Prin intermediul pieselor de teatru interactive, Gify si-a facut prieteni noi si i-a invatat pe copii, principalele reguli de alimentatie si igiena.
Gify se da in spectacol – program ce s-a desfasurat in luna iunie, in ultimii 2 ani si care a avut ca scop incurajarea vizionarii pieselor de teatru pentru copii.

Gify la patinoar – eveniment desfasurat in perioada decembrie 2007 – februarie 2008 pe patinoarul Kiseleff, unde Gify a patinat alaturi de cei mici, incurajand practicarea sporturilor de iarna.

Gify la Baby Expo si la Junior Expo – in fiecare an Gify a creat o lume de poveste in cadrul salonului Baby Expo, standul City Pharma fiind unul din cele mai vizitate de copii si parinti.

Gify a adus mereu ceva nou, de la povesti la gura sobei, la picnic in poienita fermecata, jocuri, tombole si decor de poveste.

Verde pentru viata – campanie ecologista desfasurata in luna martie impreuna cu radioul pentru copii Itsy Bitsy in orasele Bucuresti, Constanta, Iasi, Bacau si Satu Mare. Campania a avut ca scop educarea celor mici pentru a-i invata sa protejeze natura, prin reciclarea hartiei si plantarea de copacei.

Gify se da in spectacol …chiar si in spitalele de copii. In cadrul acestui proiect Gify, micuta girafa roz de la City Pharma, a fost personajul principal al unei piese de teatru creata special pentru micutii internati in spitale. La sfarsitul fiecarui spectacol, cei mici au primit cadouri surpriza de la City Pharma si sponsorii campaniei. Campania s-a desfasurat cu sprijinul unei echipe de tineri actori si a personalului medical.

Cum poti deveni membru GIfy Club?

Membru al clubului poate fi orice copil in varsta de pana la 14 ani, care detine un card Gify Club. Cardul poate fi utilizat de catre parinti, pentru achizitii in farmacii, cu 5% reducere in plusuri pe card si de catre copii, pentru a participa la toate actiunile programului Gify Club – jocuri, concursuri si evenimente pentru cei mici. Cardul Gify Club poatefi obtinut pe loc in orice farmacie City Pharma sau online la www.citypharma.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.