Trei din cele patru ambulante ale substatiei de Salvare de la Ramnicu Sarat au fost sparte, joi noapte, de persoane necunoscute, care au furat GPS-urile si au incercat sa smulga o statie de emisie-receptie, transmite corespondentul NewsIn.
Hotii au spart geamurile laterale, au furat GPS-urile si au incercat sa smulga o statie de emisie-receptie, dar au fost surprinsi de paznic si au fugit. Fapta lor pune in pericol asigurarea serviciul de urgenta in toata zona din jurul municipiului Ramnicu Sarat.

"O sa fie o mare problema cu urgentele in acea zona, pentru ca masinile nu mai au geamurile laterale si practic sunt nefunctionale", a declarat Stefan Lacriteanu, directorul Ambulantei Buzau.

Cele trei masini abia venisera de la solicitari si fusesera lasate in curtea statiei de Ambulanta inainte sa plece la alte interventii. Se pare ca hotii au asteptat pana cand personalul de pe ambulante a coborat si a intrat in cladire. Cand paznicul a parasit postul ca sa inspecteze alte zone ale incintei, au intrat pe poarta si au dat rapid lovitura. Au spart geamurile laterale, au patruns in ambulante si au smuls sistemele de navigare montate pe masini.

Daca vor fi descoperiti, hotii risca sa faca pana la 12 ani de inchisoare pentru distrugere si furt calificat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.