Evenimentul va reuni peste 50 de expozanti, producatori, planificatori, furnizori de energie, experti din cercetare si dezvoltare, precum si reprezentanti ai autoritatilor si ai altor institutii, care vor prezenta subiecte variate, acoperind domeniile energiei regenerative si cel al eficientei energetice. In programul evenimentului sunt anuntate si conferinte despre biocombustibil, energia rezultata din deseuri, eficienta energetica, energie eoliana, geotermie, hidroenergie, brokeraj tehnologic si finantare si promovare de proiecte pe aceste domenii.

Directorul firmei a declarat: „RENEXPO® South-East Europe 2008 in Bucuresti este un „must" si pentru reprezentantii tarilor din vestul Europei care cauta usa spre o intrare de succes pe viitoarea piata regenerativa din sudestul Europei”, spune reprezentanta organizatorilor (RECCO RO Expozitii), Avena Gall-Tamas.

In intervalul 19 - 20 noiembrie, taxa de intrare la targ va fi de 10 lei, cu mentiunea ca studentii, pensionarii si persoanele cu dizabilitati vor plati cinci lei. In ultima zi a targului, intrarea va fi libera.