Doi angajati ai unei benzinarii si statii GPL din municipiul dambovitean Moreni au fost raniti in noaptea de joi spre vineri de doi barbati mascati. Agresorii i-au lovit cu bate si cutite pe cei doi angajati, dupa care au fugit cu banii incasati de victime in timpul zilei, relateaza NewsIn

Incidentul s-a produs in jurul orei 2.00, la o benzinarie din cartierul Schela Mare din municipiul Moreni.

Victimele sunt vanzatoarea statiei, in varsta de 18 ani, si agentul de paza, de 55 de ani. Cei doi au fost loviti cu bate, taiati cu cutitul si legati unul de altul de un scaun.

Agresorii au furat incasarile de peste zi si au fugit cu o masina. Vanzatoare a reusit sa se elibereze si sa anunte Politia, apelul 112 fiind inregistrat in jurul orei 3.00.

Agentul de paza, injunghiat in zona rinichilor, a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean Targoviste, unde a fost operat de urgenta. in prezent, victima se afla la sectia de reanimare.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, Ioana Preda, a declarat astazi de dimineata ca deocamdata agresorii nu au fost identificati, dar exista un cerc de suspecti, se fac verificari si sunt organizate filtre pe drumurile din judet.

Acesta a mai adaugat ca a fost intocmit dosar penal pentru talharie, iar cercetarile sunt in plina desfasurare pentru identificarea autorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.