Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a lansat programul "O saptamana la munte", pachetul turistic avand tarife cuprinse intre 158 si 358 lei si desfasurandu-se in perioada 16 noiembrie – 19 decembrie 2008.

Sejururile oferite se deruleaza pe parcursul a cinci nopti, de duminica pana vineri.

Conform FPTR, tarifele pentru un loc pe sejur, fara masa inclusa sunt, la hotel-vila de doua stele, 158 lei / sejur, la hotel-vila de trei stele 258 lei / sejur, iar pentru hotelurile sau vilele de patru stele tariful pentru 5 nopti este de 358 lei / sejur.

Acest program se afla la prima editie, iar federatia din turism a anuntat ca locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti romani dupa principiul "primul venit, primul servit".

Pana acum in acest program s-au inscris 18 societati hoteliere din zona montana care au pus la dispozitie aproximativ 600 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca peste 2.400 de persoane pot accesa programul.
Biletele pentru aceste hoteluri vor fi puse in vanzare in agentiile de turism incepand de vineri, 14 noiembrie 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.