Numarul cererilor pentru operatii estetice a scazut in ultimele saptamani, ca urmare a crizei economice mondiale, a anuntat vicepresedintele Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania, prof. dr. Tiberiu Bratu, citat de NewsIn

"In luna octombrie, s-au inregistrat mai putine cereri pentru diferite operatii estetice, cum ar fi marirea sanilor, de exemplu. Ne asteptam insa ca lucrurile sa revina la normal in urmatoarea perioada", a explicat prof. dr. Tiberiu Bratu.

Cele mai solicitate interventii estetice sunt marirea sau modificarea formei sanilor, lipoaspiratia si modificarea formei nasului (rinocorectii), potrivit medicilor esteticieni.

"Materialele si aparatura pe care le folosim in aceste interventii sunt de ultima generatie, identice cu cele folosite in tarile dezvoltate, insa preturile sunt la jumatate. Pretul si calitatea actului medical din Romania atrag foarte multi clienti din strainatate", a mai spus dr. Bratu.

Cea mai in varsta pacienta a medicului Bratu a fost, la inceputul lunii noiembrie, o femeie de 72 de ani, din Germania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.