Cadavrul unei femei de 63 de ani din localitatea aradeana Covasant a fost descoperit intr-o pivnita, unde anchetatorii sustin ca femeia a fost izolata timp de doi ani, fiind maltratata de ginerele ei, transmite corespondentul NewsIn.

Victima, Maria N., prezenta urme de violenta vizibile la nivelul fetei, astfel incat, medicul de familie chemat de familie a refuzat sa elibereze certificatul medico - legal si a anuntat politistii. Echipa operativa, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arad, s-a deplasat la fata locului si a inceput cercetarile.

„In urma investigatiilor efectuate s-a constatat ca femeia locuia in imobilul din Covasant, impreuna cu fiica sa Estera T. si ginerele sau Emanuel T., victima fiind izolata de aproximativ doi ani intr-o pivnita, in conditii insalubre, fiind privata de caldura si electricitate. S-a mai stabilit ca asupra batranei au fost exercitate periodic de catre ginere, acte de violenta“, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Politiei Arad, inspector principal Camelia Tuduce.

In urma efectuarii necropsiei cadavrului s-a constatat ca moartea victimei a fost violenta si a survenit in urma unui traumatism vertebro-medular cu fracturarea coloanei cervicale cu interesare mielica. La autopsie s-au mai constatat multiple leziuni de tip echimoze si escoriatii la nivelul partilor moi ale fetei si extremitatilor, leziunile traumatice fiind produse prin loviri repetate cu/sau de corpuri dure.

Ginerele victimei, Emanuel T., de 40 ani, a fost retinut pe baza de ordonanta de retinere, in cursul zilei de marti, urmand sa fie prezentat Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventiva pentru comiterea infractiunii de omor savarsit prin cruzimi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.