O tanara de 24 de ani din Harsova, Constanta, se afla internata in stare grava la spital, dupa ce a fost batuta de autori necunoscuti, care purtau cagule, si care au sustras dintr-un seif pe care femeia il avea in locuinta peste 700.000 de lei si 140.000 de euro, transmite NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, inspectorul Radu Croitoru, a declarat, marti, ca atacul asupra femeii s-a produs luni dupa-amiaza, in timp ce Adriana Socaci, de 24 de ani, din Harsova, se pregatea sa intre in locuinta.

Inspector Radu Croitoru precizeaza ca femeia a fost impinsa in interiorul apartamentului de persoane necunoscute care purtau cagule si manusi. Prin violenta si amenintari, ei au determinat-o pe aceasta sa le dea cheia de la o casa de bani care se afla in sufragerie. Necunocutii au sustras din seif suma de 140.000 de euro si 720.000 de lei (aproximativ 195.000 de euro). Tanara a fost transportata la spitalul din Harsova, iar de aici transferata la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.

Purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr.Florian Stoian a afirmat ca pacienta se afla internata la sectia de terapie intensiva unde va fi tinuta sub supraveghere medicala. Ea a fost diagnosticata cu fracturi costale multiple, contuzie abdominala, traumatism toracic si traumatism cranio-facial. Inspectorul Radu Croitoru a mai precizat ca femeia a fost atacata de doua sau trei persoane, iar banii apartineau concubinului tinerei care este om de afaceri. Ancheta este continuata de politistii de la Investigatii Criminale care incearca sa ii identifice pe autorii atacului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.