Un batran din comuna buzoiana Amaru a murit, duminica seara, dupa ce s-a inecat cu un mic, in timp ce petrecea la o manifestare electorala, transmite corespondentul NewsIn

Zeci de locuitori din Amaru au participat, duminica seara, la un manifestare electorala pe terenul de sport al localitatii. Intalnirea votantilor cu candidatii nu s-a rezumat doar la discutii, ci s-a transformat intr-o cina populara, cu mici si bere. Unui batran in varsta de 75 de ani i s-a facut rau dupa ce s-a inecat cu o bucata de aliment. Fiul victimei a sarit sa-si ajute tatal, i-a dat cu pumnul in spate si, dupa ce a vazut ca nu reuseste sa-l salveze, a chemat ambulanta.

Medicul de pe ambulanta a incercat toate manevrele de resuscitare, insa nu a mai putut sa-l salveze pe localnic. In cele din urma, i-a scos din gat o bucata de carne, de trei centimetri, cu care acesta se inecase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.