Un profesor din Targoviste a anuntat Politia ca un elev de 13 ani a fost batut si agresat sexual de doi tineri de 12 si 14 ani, la ancheta deschisa in acest caz participand si reprezentanti ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si ai Inspectoratului Scolar Judetean.

Potrivit Inspectoratului de Politie Dambovita, in ziua de 3 noiembrie, in jurul orei 14.00, un profesor coordonator la o scoala din municipiul Targoviste a sesizat politistii cu privire la faptul ca V.C., de 13 ani, a fost agresat sexual de catre alti tineri.

“Din cercetarile efectuate, a rezultat faptul ca in dimineata zilei respective, trei tineri cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani l-au constrans pe V.C. sa-i insoteasca intr-un camin de pe str. I. E. Florescu. Aici, cei trei i-au propus sa intretina acte sexuale orale, iar pentru ca baiatul a refuzat, l-au lovit cu pumnii si picioarele. De teama, minorul a acceptat, doi dintre tineri intretinand cu acesta raporturi intime”, se arata intr-un comunicat al IPJ Dambovita.

La cercetarile efectuate au participat si reprezentanti din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dambovita si ai Serviciului de Probatiune de pe langa Tribunalul Dambovita. De asemenea, a fost sesizat si Inspectoratul Scolar Judetean pentru dispunerea unei anchete interne.

Politistii au intocmit dosar penal pentru infractiunea de viol, urmand ca la finalizarea cercetarilor, sa se propuna solutie legala, mai precizeaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.