Firma la care este asociat fiul presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, este in atentia PNA.

Anchetatorii fac acte premergatoare urmaririi penale impotriva lui Adrian C. Negru, unul dintre administratorii SC Best XZ, fals intelectual si uz de fals, dupa ce Cancelaria primului-ministru a sesizat PNA cu privire la modul de derulare a unui program finantat din fonduri PHARE 2000, prin care s-ar fi cauzat un prejudiciu de aproape 50.000 de euro. Ancheta vizeaza modul in care s-a derulat, intre 2003 si 2004, proiectul "Club de locuri de munca Best Jobs", in valoare de 80.495 de euro, care a fost finantat cu 47.495 de euro.

Procurorii cerceteaza mai multe persoane de la Agentia de Dezvoltare Regionala Bucuresti - Ilfov, care au participat la selectarea si verificarea proiectului. In sesizarea inaintata PNA nu se face referire decat la Adrian C. Negru, "singurul care are si calitatea de 'manager project>>", pe langa ceilalti patru asociati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.