La inceput a fost un zvon, zvonul s-a adeverit si acum fanii din Romania asteapta cu infrigurare concertul Underworld, dou-ul electronic care a scris istoria genului. Underworld promite un show de zile mari vineri la Romaero. In deschidere: Suie Paparude. Evenimentul este organizat de Compania Events, cu sprijinul Club Kristal si Sunrise, sub egida Beck’sperience.
Concertul Underworld este unul dintre cele mai asteptate evenimente de catre fanii genului electronic. In marile orase ale lumii, de la Sofia la Miami, din Berlin si pana in New Jersey, cei doi membri ai Underworld au concertat in fata a mii de fani. Show-urile lor sunt de fiecare data altfel. Setlist-ul nu este niciodata batut in cuie, iar reprezentatiile lor sunt un sir de improvizatii studiate, de interpretari spontane ale momentului. La fel de apreciati si de catre colegii de breasla, duo-ul Underworld au strabatut in turneu Statele Unite ale Americii (San Francisco, Los Angeles, Red Rocks, etc), alaturi de arhicunoscutul Paul Oakenfold. La festivalul All Points West, Radiohead au dedicat piesa cu care si-au inchis concertul, Everything in its Right Place, celor de la Underworld, ce cantasera in deschidere. La Love Parade, festivalul etalon al genului, Underworld a impartit scena cu Armin Van Buuren si Paul Van Dyke, rezultand un spectacol incendiar, care a tinut publicul in priza mai bine de 8 ore.

Unul dintre cele mai cunoscute hit-uri Underworld este “Born Slippy”, care a detinut luni de-a randul prima pozitie a topurilor dance si a fost inclus pe coloana sonora a filmului “Trainspotting”.

Show-ul din Romania, va avea loc in hangarul numarul 5, singurul pavilion cu incalzire din cadrul Romaero, incepand cu ora 21.00, iar accesul publicului se va face incepand cu ora 19.00.

Born Slippy-Live



Pentru concertul din Romania, biletele pot fi achizitionate in continuare prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara. Categoriile de bilete sunt: acces general - 75 RON (sau 100 RON in ziua spectacolului) si acces Golden Ring (zona cu vizibilitate maxima, in fata scenei) - 100 RON (sau 125 RON in ziua spectacolului).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.