Psihiatrii au constatat ca numarul tragediilor in care sunt implicati copiii creste ingrijorator. Doua fete in varsta de 14 ani si-au pus capat zilelor din dragoste, in aceeasi zi, una intr-o comuna doljeana, cealalta intr-un sat iesean.

O adolescenta in varsta de 14 ani, din comuna doljeana Celaru, s-a spanzurat sambata in magazia din curtea casei. Mihaela Paunescu era cea mai buna eleva a scolii din Celaru.

Era in clasa a VIII-a si se pregatea pentru primul examen adevarat din viata ei: cel de intrare la liceu. In urma cu doua luni, fata s-a indragostit de un baiat mai mare cu cinci ani decat ea. Lucrurile mergeau relativ bine intre cei doi pana la un moment dat cand tanarul si-a dat seama ca diferenta de varsta este o bariera intre ei.

“Baiatul nu are nicio vina. El i-a spus Mihaelei ca ar fi mai bine sa-si vada de scoala si ca e prea mica pentru el”, povesteste o vecina a familiei Paunescu.

Nu a suportat despartirea

Fata nu a putut suporta despartirea de iubitul ei. S-a destanuit prietenelor ca viata fara Laurentiu nu are niciun rost. A hotarat sa-si puna capat zilelor sambata trecuta, cu o zi inainte de ziua de nastere a fostului ei prieten. Trupul neinsufletit al adolescentei a fost gasit de tatal ei.

“Am venit de la serviciu. Muzica era data tare in camera fetei. Am intrat si am vazut niste pastile pe pat si ceva scris pe calculator. Am citit si mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva cu fetita mea. Am iesit in curte si am vazut usa intredeschisa la magazie.

Am intrat si am vazut-o atarnata intr-o coarda cu care se juca cand era mica”, povesteste cu lacrimi in ochi Ionel Paunescu, tatal Mihaelei. A lasat un bilet de adio pe calculator. Fata le cerea iertare parintilor pentru ce le-a facut si voia un singur lucru: sa fie inmormantata duminica, de ziua lui Laurentiu.

A baut insecticid

In urma cu doua saptamani, o alta adolescenta in varsta de 14 ani, eleva in clasa a VIII-a la o scoala din satul constantean Potarnichea, s-a sinucis dupa ce a baut insecticid.

Conform politistilor, adolescenta suferea de mai mult timp din cauza faptului ca mai multe colege de clasa vorbeau urat despre ea. Mama fetei le-a declarat anchetatorilor ca ar fi aflat despre un mesaj pe care Mariana i l-ar fi trimis sambata seara unei colege, pe telefonul mobil, in care ii spunea ca vrea sa se sinucida, dar ca nu a luat-o in serios.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.