Angajatorii sunt zgarciti in oferirea de beneficii pentru salariati. Acestia din urma ar prefera asigurari de sanatate sau pensii private
Primele, tichetele de masa si tichetele cadou sunt principalele beneficii oferite de angajatorii romani, desi angajatii ar prefera mai degraba asigurari private de sanatate, potrivit studiului "Ce isi doresc si ce primesc angajatii romani", realizat de Mednet Marketing Research Center si Media Xprimm.

Cei mai multi angajati romani (71,9 % din Bucuresti si 65,6% din provincie) primesc din partea angajatorilor, ca prim beneficiu suplimentar, prime (de sarbatori, de concediu, tip al 13-lea salariu), cu toate ca ei si-ar dori mai degraba asigurare privata de sanatate (24,5% dintre cei din Bucuresti si 22,7% din celelalte mari orase). Dupa prime, in topul beneficiilor oferite de angajatori se afla tichetele de masa sau cele de tip cadou - au raspuns 57,3% dintre salariatii bucuresteni chestionati si, respectiv, 54,2% dintre cei din provincie, in timp ce bonusurile pentru performanta sunt mai des folosite de angajatorii din Bucuresti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.