Un elev din satul Parva, judetul Bistrita-Nasaud, copilul unei profesoare care preda la aceeasi scoala, a fost transportat in stare grava, la Targu Mures, de un elicopter SMURD, dupa ce a fost lovit in cap cu o piatra de un coleg, transmite corespondentul NewsIn.

Incidentul s-a petrecut joi in jurul orei 11.00, in timpul pauzei mari, cand elevul Gheorghe Pop de14 ani a iesit in curte alaturi de alti colegi. Dinspre terenul de fotbal al scolii, o piatra aruncata de un coleg ca sa dea jos mingea agatata in copaci, l-a lovit pe baiat direct in cap.

Directorul Scolii Generale Parva, Camelia Campan, a declarat ca elevul care a dat cu piatra nu avea nicio intentie sa il loveasca pe Gheorghe. „Erau si doi colegi profesori in curte. Terenul de fotbal e mai jos fata de curtea scolii, iar unul dintre elevii care jucau fotbal a sutat mingea intr-un copac din curte. Altul a aruncat cu o piatra sa dea jos mingea si l-a lovit in cap pe Gheorghe. A cazut jos, dar era constient”, a declarat Campan.

Un profesor l-a transportat de urgenta pe copil la Spitalul Nasaud, iar de acolo a fost preluat de un echipaj SMURD care l-a transportat la Targu Mures. Inspectorul scolar general Mihai Muresan de la Inspectoratul scolar Judetean Bistrita-Nasaud (ISJ) a declarat ca la Parva se va face o ancheta.

„Va fi constituita o comisie interna care sa analizeze cauzele care au dus la producerea acestui incident neplacut. Speram sa nu fie in stare grava acest copil”, a spus Muresan.

La Scoala Generala parva invata peste 400 de elevi de scoala generala si SAM. Elevul de clasa a IX-a care l-a lovit accidental pe colegul lui este la Scoala de Arte si Meserii (SAM).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.