Directorii serviciului de ambulanta din Capitala si din judetul Ilfov, Ovidiu Cismaru si Dorel Busuioc, vor fi schimbati din functie, in urma gravelor nereguli gasite la controlul efectuat in perioada 6 - 15 octombrie, a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, informeaza NewsIn.
La controlul efectuat de minister la serviciul de ambulanta din Bucuresti, s-a constatat ca nu exista un grafic de tura si garzi clar, se foloseau echipamente murdare, iar unele aparate medicale erau nefunctionale. "In plus, s-a descoperit ca se fumeaza pe masinile de interventie, iar cheile de la vehiculele care nu erau pe tura se aflau acasa la cei care nu lucrau, in loc sa fie lasate la sediul serviciului de ambulanta", a precizat Nicolaescu.

In Ilfov, au fost gasite masini nefunctionale, care, in acte, apareau cu 180.000 de kilometri parcursi in 2008 si mii de litri de combustibil consumati. "Masinile respective erau puse pe butuci. Nici vorba sa se fi miscat din loc", a spus subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.