Peste 120 de turisti americani si sarbi vor petrece noaptea de Halloween, de vineri spre sambata, in compania Contelui Dracula, la castelul sau din Muntii Bargaului, transmite corespondentul NewsIn.

Fani ai romanului „Dracula” scris de irlandezul Bram Stocker, turistii vor participa la un ritual de ardere pe rug a duhurilor rele. Odata eliberati, ei vor dansa cot la cot cu vampirii si diavolitele din castel pana spre dimineata .

Potrivit reprezentantilor Hotelui Castel Dracula, turistii straini vin de peste ocean curiosi sa vada trecatoarea care uneste Transilvania de Moldova, loc ales de Contele Dracula sa-si construiasca infricosatorul castel despre care legenda spune ca, in noaptea de Halloween, ii dau tarcoale lupii. Focul purificator din curtea castelului va mistui insa duhurile rele, iar muzica romaneasca, gustarile si palinca ii vor face pe toti oaspetii contelui sa lase teama la o parte si sa inceapa distractia.

Petrecerea va continua in pivnitele castelului si va tine pana a doua zi in zori, din meniu nelipsind friptura in sange si vinul rosu, culoarea preferata a contelui vampir. Potrivit reprezentantilor Hotelui Castel Dracula, turistii vin an de an in zona, fascinati de locurile despre care Bram Stocker vorbeste in romanul rau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.