Circulatia feroviara pe relatia Medgidia- Tulcea se redeschide din 1 noiembrie, au declarat pentru NewsIn reprezentantii CFR

Potrivit acestora, lucrarile din cauza carora a fost intrerupta circulatia fac parte din programul de reabilitare a liniei Bucuresti- Constanta, respectiv sectiunea Fetesti- Constanta.

Linia Medgidia – Tulcea a fost inchisa la inceputul lunii octombrie pentru realizarea lucrarilor de reabilitare la infrastructura si suprastrustructura in statia Medgidia, in aceasta perioada transportul calatorilor fiind realizat cu mijloace auto.

Lucrarile de reabilitare a sectiunii Fetesti – Constanta se realizeaza cu fonduri de la banca japoneza JBIC, de la banca austriaca DEXIA si de la bugetul de stat, fiind in valoare de 410 mil. euro. Firmele care lucreaza pe acesta sectiune sunt: consortiul Leonhard Weiss - Taisei – Heirkamp, consortiul Swiwtelki – Wiebe – Takenaka, consortiul Thales Rail Signalling Solutions si Balfour Beautty Germania.

Termenul de finalizare a lucrarilor de reabilitare pe sectiunea Fetesti – Constanta este anul 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.