Troleibuzele liniilor din zona intersectiei Calea Mosilor cu bulevardul Carol I vor circula pe trasee modificate, sambata si duminica, ca urmare a executarii unor lucrari de inlocuire a retelei electrice, a anuntat miercuri Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB)

Astfel, troleibuzele liniei 69 vor circula pe traseul de baza numai intre Valea Argesului si Piata Rosetti, linia 70 va circula pe traseul de baza numai intre bulevardul Basarabia si Piata Pache Protopopescu, iar linia 85 va circula pe traseul actual intre Baicului si Piata Pache Protopopescu.

Linia 90 va circula pe traseul de baza numai intre Stadionul National si Piata Pache Protopopescu, iar linia 92 va circula pe traseul de baza numai intre Barajul Dunarii si Piata Pache Protopopescu.

Linia 66 de troleibuze va fi suspendata, iar pentru preluarea calatorilor va fi infiintata linia de autobuze 667, care va circula intre Spitalul Fundeni si Piata C.A. Rosetti, pe strada Sportului, soseaua Colentina, Calea Mosilor, bulevardul Carol I.

Abonamentele eliberate pentru linia 66 vor fi valabile pe liniile 667 si 21, pe traseul comun, precum si pe liniile 61, 69 si 91, intre Piata C. A. Rosetti si Piata Mihail Kogalniceanu.

De asemenea, abonamentele eliberate pe liniile 69, 70, 85, 90 si 92 vor fi valabile pe liniile 311 si 667, atat pe tronsoanele comune, precum si intre pietele C. A. Rosseti si Pache Protopopescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.