Comisarul sef Romeo Fulfuc, din cadrul directiei telecomunicatii si informatii a IGPR, a provocat, marti seara, o tamponare in lant in municipiul Pitesti, in urma cercetarilor stabilindu-se ca acesta era sub influenta bauturilor alcoolice, relateaza NewsIn

Ofiterul conducea un autoturism Cielo si a provocat accidentul intrucat nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul din fata sa. In urma coliziunii, autoturismul lovit de politist a fost proiectat in alte doua masini.

Agentii de circulatie care au facut cercetari, i-au testat pe toti cei patru soferi cu etilotestul si doar rezultatul comisarului sef Romeo Fulfuc a iesit pozitiv. Aparatul a aratat o alcoolemie de 0,91 mg alcool pur in aerul expirat.

Politistul din cadrul IGPR a avut o atitudine cooperanta si nu s-a opus cercetarilor. Polististului i s-a suspendat permisul, iar pe numele sau s-a intocmit dosar penal pentru conducere in stare de ebrietate, ce va face obiectul unei anchete interne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.