Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis in sedinta de marti sa analizeze modul in care TVR a acoperit, in data de 24 octombrie, subiectul cu promulgarea legii de marire cu 50% a salariilor din Educatie, care a iscat iar tensiuni intre premierul Calin Popescu Tariceanu si presedintele Traian Basescu.
"Postul public a transmis in direct doar reactia premierului, nu si declaratia presedintelui. (...) Nu poti sa dai in direct reactia si sa nu dai anuntul, asa mi se pare mie jurnalistic", a spus Gelu Trandafir, membru CNA, citat de MEDIAFAX. El a cerut membrilor Consiliului sa monitorizeze abordarea televiziunii publice in legatura cu promulgarea legii de marire cu 50% a salariilor din Educatie.

In aceste conditii, presedintele CNA, Rasvan Popescu, a solicitat Serviciului de Monitorizare TV al Consiliului sa verifice cum s-au difuzat la TVR informatiile despre promulgarea legii, la ce ore si ce personalitati politice au vorbit despre acest subiect.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.