Vaduvit de Costel Casuneanu - concurentul si asociatul sau - de contracte de peste 100 de milioane de euro atribuiti prin licitatii castigate cu cel mai mic pret, Dorinel Umbrarescu isi cauta dreptatea in Justitie
Patronul firmei Spedition UMB, Dorinel Umbrarescu, considerat unul dintre regii asfaltului, este negru de suparare. A participat in ultimele luni la sase licitatii organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) pentru modernizarea unui drum national si pentru intretinerea altor mii de kilometri de drumuri, pe care initial le-a castigat avand cele mai mici preturi si cele mai scurte termene de realizare. Ulterior insa, celalalt rege al asfaltului, Costel Casuneanu, patronul firmei Pa&Co, a contestat deciziile CNADNR la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), iar Consiliul i-a dat castig de cauza, obligand CNADNR sa reevalueze ofertele.

Umbrarescu a venit cu preturi si cu termene de dumping imposibil de realizat, spune Pa&Co. Deciziile CNSC au fost contestate de Dorinel Umbrarescu la Curtea de Apel Bucuresti. Acesta spune ca „acordarea contractelor de drumuri unor firme care vin cu preturi umflate, precum Pa&Co, pagubeste bugetul de stat“ si ca, „daca in Romania exista o instanta care sa nu imi dea dreptate, voi reclama situatia la DNA si oriunde va fi nevoie“. Prima infatisare in fata Curtii de Apel va avea loc maine.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.