Copiii aflati in dificultate au nevoie de grija asemeni oricarui copil, atrage atentia Fundatia Inocenti, care organizeaza doua concerte cu muzica rock si folk cu scop de binefacere, in clubul Downstairs din Bucuresti.

In zilele de 2 si 3 noiembrie vor urca pe scena artisti consacrati dar si tineri talentati, care in cele doua seri vor face front comun in sustinerea campanilei ‘O fapta buna’ , incercand sa aduca un zambet pe chipul spectatorilor dar mai ales o raza de speranta in viitorul copiilor parasiti si cu deficiente in dezvoltare.

Pentru a promova campania, organizatorii au lasat si un clip pe YouTube, prin care incearca sa sensibilizeze si sa atraga atentia asupra copiilor care au nevoie de ajutor.

Fundatia Inocenti-Romanian Children’s Relief si-a inceput activitatea in primavara anului 1990 dupa ce in ziarul BOSTON GLOBE a aparut un documentar insotit de imagini, realizat de fotograful Michael Carroll si Dr. Bill Griffo de la Spitalul din New York/Centrul Medical Cornell. Cei doi au prezentat situatia grea in care se gaseau copiii orfani din Romania dupa revolutia din 1989 si de aseamenea, starea in care se gaseau la vremea respectiva sectiile de pediatrie ce se confruntau cu o epidemie de SIDA.

De-a lungul anilor Fundatia a investit in Romania peste 2 milioane de dolari in servicii de sprijin a sistemului de asistenta maternala, in transporturi cu ajutoare (in special medicamente si echipament medical), in materiale de suport pentru activitati cu caracter educational, in programe de schimb cultural si educational, in taxe de scolarizare si nenumarate ore de instruire si training profesional in domeniul dezvoltarii copilului, pentru profesionistii din domeniu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.