In urma cu 2 ani, farmaciile City Pharma au lansat proiectul pentru copii si parinti Gify Club. Clubul numara acum peste 67.000 de membri in intreaga tara, buni prieteni ai girafei roz. Fiecare copil are un card personal, emis pe numele lui, ce ii ofera acces in lumea magica a lui Gify.

In fiecare luna, cei mici sunt suprinsi prin concursuri, jocuri si evenimente realizate special pentru ei. Toate noutatile din Gify Club sunt apar in suplimentul Gify Club al revistei City Express, distribuita lunar in farmaciile City Pharma. Programul Gify Club abordeaza teme diverse in educarea copiilor: importanta sportului, ecologia, teatrul ca mijloc de divertisment, alimentatie, igiena. Cardul Gify Club poate fi obtinut pe loc in orice farmacie City Pharma sau online pe www.citypharma.ro.

Cum poti deveni membru Gify Club ?

Membru al clubului poate fi orice copil in varstã de panã la 14 ani, care detine un card Gify Club. Cardul poate fi utilizat de cãtre pãrinti, pentru achizitii in farmacii si de cãtre copii, pentru a participa la toate actiunile programului Gify Club – jocuri, concursuri si evenimente.

La cumparaturi in farmaciile City Pharma, pãrintii primesc reduceri acordate in puncte pe cardul Gify Club. Punctele acumulate pe card pot fi folosite pentru achitarea produselor sau pentru a-i face celui mic un cadou surprizã, dintre produsele prezentate in catalogul Gify Club.

Pentru copii, pentru parinti si de ce nu si pentru bunici, City Pharma il daruieste in aceasta toamna pe Gify din plus, simpatica mascota City Pharma si micul prieten roz al copiilor. Mascota este oferita la cumparaturile efectuate in lunile octombrie si noiembrie pe un singur bon in valoare de minim 75 RON.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.