Peste 100 de persoane au ajuns, luni, la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta, iar alte cateva zeci la unitati medicale din Mangalia, Braila, Ialomita si Bucuresti dupa ce, duminica seara, au consumat mancare la un restaurant din Constanta, transmite NewsIn.

Localul a organizat trei nunti, iar invitatii, care au servit acelasi aperitiv, au inceput sa se simta rau dupa ce au ajuns acasa. Rand pe rand, ei s-au prezentat in urgentele spitalelor pentru ingrijiri medicale.

Cadrele medicale de la Spitalul Municipal din Mangalia au confirmat ca mai multi nuntasi s-au prezentat cu simptome diareice dupa ce au participat la o nunta din Constanta.

Medicul de garda Daniela Avram a declarat, marti, ca sapte bolnavi s-au prezentat cu diaree si stari de voma si, dupa ce au primit ingrijiri medicale, au fost transferati la spitalul din Constanta.

Printre pacienti s-ar afla si una dintre mirese care a fost internata si este tinuta cu perfuzii. Conducerea Spitalului de Boli Infectioase din Constanta a refuzat sa ofere informatii despre starea pacientilor urmand sa dea, marti, eventualele declaratii.

Potrivit unuia dintre pacienti, peste 100 de nuntasi ar fi ajuns la Constanta, altii la Mangalia si peste 30 de persoane au primit tratament de specialitate la spitale din Braila, Ialomita si Bucuresti. Autoritatea Judeteana de Sanatate Publica Constanta va declansa o ancheta pentru a se stabili cauza imbolnavirilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.