Directorul CJ Tulcea, Octavian Motoc, spune ca si-a ridicat vila cu bani imprumutati de la banca si primiti de la parinti

Am construit casa cu bani imprumutati din banca si cu un ajutor financiar de la parinti." –Marian Avram

Am o casa foarte frumoasa. Mie imi place. Am construit-o intre 2002 si 2004, prin forte proprii, m-am descurcat cum am putut. Am angajat niste oameni sa lucreze la mine, nu am apelat la vreo firma specializata in asa ceva. Eu nu consider ca m-a costat mult, la acea vreme facea un miliard de lei vechi, am pus mai mult suflet decat bani." Silviu Cotiga

Unul dintre bugetarii craioveni care se pot lauda cu o vila frumoasa este Silviu Cotiga, inspectorul-sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj. Cotiga a ocupat aceasta functie din partea liberalilor, dupa ce alianta PNL-PD a ajuns la guvernare. Potrivit declaratiei de avere, casa, cu o valoare de putin peste 100.000 de lei (circa 27.000 de euro), are o suprafata construita de 260 metri patrati si este situata pe strada Sacelu, nu departe de centrul orasului. Silviu Cotiga sustine ca si-a ridicat vila prin forte proprii si ca nu are habar cat valoreaza aceasta la ora actuala pe piata. "Am o casa foarte frumoasa. Mie imi place. Am construit-o intre 2002 si 2004, prin forte proprii, m-am descurcat cum am putut. Am angajat niste oameni sa lucreze la mine, nu am apelat la vreo firma specializata in asa ceva.

Eu nu consider ca m-a costat mult, la acea vreme facea un miliard de lei vechi, am pus mai mult suflet decat bani. Nu stiu cat face proprietatea mea pe piata la ora actuala, nu am calculat", spune Cotiga. Potrivit unui "portret" pe care il facea recent proprietatii sale, inspectorul-sef spunea ca aceasta include 13 camere, o crama cu specific romanesc, o curte cu fantana si chiosc de vara si o sala de sedinte. Cu toate ca se afla foarte aproape de centrul orasului, Cotiga spune ca are un of: canalizarea este deocamdata la stadiul de promisiune. "Este o zona foarte buna, chiar ma felicit ca am ridicat casa aici. Partea cea mai proasta este ca nu avem canalizare. In 2002, Bulucea (Vasile Bulucea, primar al Craiovei in perioada 1996-2004) a promis ca ne baga canalizare.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.