Cei doi barbati au fost raniti cu gloante trase cu un pistol cu bile, in clubul de noapte Mansion Pub, situat chiar in centrul orasului Pitesti, in timpul unui scandal care a degenerat intr-o bataie generala. “Problema e ca eram la o distractie, eram la un chef, uite dansul se insoara peste o saptamana si am facut un chef de burlacie.

S-a intamplat, ne-am imbatat, am baut... nu stiu ce s-a intamplat, la un moment dat… pac, pac, pac, patru gloante”, a povestit politistilor cum s-au derulat faptele unul dintre tinerii petrecareti.

“Pistolarul” a disparut

La ora 03.00, dupa mai multe pahare de bautura, Catalin Mazilu, politist in cadrul Departamentului de Interventie Rapida din cadrul IPJ Arges, a vazut la o masa invecinata o fosta colega de la Liceul Dinicu Golescu.

Timp de cateva minute, ei si-au depanat amintiri despre anii de liceu si despre colegi. Nici nu au terminat bine discutia ca prietenul fetei a tras cu pistolul in politist, ranindu-l la frunte. Incercand sa-l imobilizeze pe pistolarul nervos, Catalin Mazilu a mai primit un proiectil in gat.