Vremea in weekend va fi mai rece decat in primele zile ale acestei saptamani, in special duminica, cu nori in majoritatea regiunilor, ploi pe arii restranse si temperaturi maxime de cel mult 17 grade, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM)

"Sambata si duminica, in majoritatea regiunilor, cerul va fi mai mult noros, cu ploi slabe in Banat, Oltenia si sud-vestul Transilvaniei. In regiunile joase va fi ceata. Temperaturile maxime vor fi de cel mult 17 grade, fiind apropiate de cele normale pentru aceasta perioada", a precizat, pentru NewsIn, meteorologul de serviciu al ANM, Mihai Tinu.

Sambata, temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 19 grade, iar minimele intre -2 si 10 grade. Cerul va fi mai mult noros si va ploua in sud, sud-est si nord.

Duminica, temperaturile vor scadea, cu maxime intre 7 si 17 grade si minime intre -3 si 9 grade. Cerul va fi noros in cea mai mare parte a tarii si vor cadea ploi izolate in sud si sud-est.

Luni, vremea va fi mai buna, cerul va fi temporar noros, nu va mai ploua, ir temperaturile se vor incadra intre 10 si 18 grade.

In Bucuresti, vremea va fi in general inchisa in weekend, cu nori si conditii slabe de ploaie. Luni, temperaturile vor mai creste si va reaparea soarele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.