Doi soferi si-au avariat autoturismele ieri seara, in timp ce circulau prin pasajul de la Bascov, la doar aproximativ 12 ore de la inaugurarea acestuia, incidentele producandu-se din cauza unor guri de canal care au ramas fara capace, informeaza NewsIn.

Primul sofer conducea un Chevrolet si a cazut cu rotile in primul canal, dupa ce capacul acestuia s-a dislocat. A urmat un alt doilea sofer, care circula cu un autoturism Skoda si care a fost implicat intr-un incident similar. Autoturismele au radiatoarele si baile de ulei sparte, iar pneurile sunt avariate.

Pasajul de la Bascov a costat aproximativ 14 milioane de euro si este un nod de legatura intre Pitesti, Ramnicu Vilcea si prelungirea Autostrazii Bucuresti-Pitesti.

Unul dintre conducatorii auto a criticat lucrarea de mantuiala si a povestit ca munceste de ani buni in Spania si ca s-a saturat sa aiba probleme de cate ori se intoarce in Romania. Soferul si-a fotografiat masina avariata si a amenintat ca va da in judecata firma constructoare.

Un reprezentant de la Firma Astaldi a fost prezent in zona si a discutat cu agentii de circulatie, care au semnalizat canalele fara capace cu cateva indicatoare rutiere.

Pasajul subteran de la Bascov a fost inaugurat ieri in prezenta ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, care s-a declarat incantat de lucrare. "Sunt multumit la prima vedere. Va urma receptia finala, dar nu am emotii, pentru ca firma Astaldi face treaba buna" declara, la inaugurare, ministrul Ludovic Orban.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.