Mai multe cartuse de razboi neexplodate au fost gasite, miercuri, in peretii unei manastiri din Prahova, fiind nevoie de interventia pirotehnistilor din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta pentru a le ridica in vederea distrugerii, transmite corespondentul NewsIn.
"In jurul orei 8.00, politistii din comuna Iordacheanu au fost anuntati despre faptul ca muncitorii care executau restaurarea Manastirii Varbila au gasit munitie de razboi intr-unul dintre peretii beciului in care lucrau", a precizat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Prahova, comisar sef Venera Nedelcu.

Ea a adaugat ca politistii prahoveni au izolat zona, totodata fiind sesizati si specialistii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova. "In urma verificarilor, intr-o gaura de aerisire, acestia au gasit un numar de 14 cartuse de razboi neexplodate, pe care le-au ridicat in vederea distrugerii", a mai spus purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Prahova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.