Fostul sef al Directiei Generale Anticoruptie, procurorul Marian Santion, a fost dat in judecata de MIRA, pe motiv ca locuieste ilegal in Caminul de Garnizoana al institutiei fara sa plateasca chirie. Datoria acestuia se ridica la aproximativ 40.000 de lei

Primul termen al procesului a avut loc miercuri, la Judecatoria Sectorului 5. Procesul a inceput, insa, cu o amanare, pentru ca Santion nu a avut avocat. Urmatorul termen a fost fixat pentru data de 12 noiembrie.

Fostul sef al Directiei Generale Anticoruptie, procurorul Marian Santion de la DIICOT, a fost dat in judecata de Ministerul Internelor si Reformei Administrative pentru ca locuieste ilegal in Caminul de Garnizoana al institutiei si nu-si plateste chiria, datoria acestuia fiind in momentul de fata de aproape 40.000 de lei.

Potrivit Ministerului Internelor si Reformei Administrative, incepand cu data de 5 noiembrie 2007, Marian Santion si-a pierdut calitatea de angajat al ministerului, "moment din care a refuzat constant achitarea contravalorii serviciilor de cazare prestate de catre Caminul de Garnizoana din strada Paul Greceanu, nr. 38, sector 2, Bucuresti". Astfel ca "in data de 26.09.2008, institutia a promovat actiunea de recuperare a debitului prin instanta de judecata competenta, pentru suma de 36.203,00 lei".

Mai mult, Ministerul Internelor si Reformei Administrative a precizat, pentru NewsIn, ca suma datorata de procurorul Marian Santion se ridica in prezent la 39.983,00 lei.

Acesta este al cincilea proces pe care Ministerul Internelor si Reformei Administrative l-a intentat procurorului Marian Santion.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.