Edilii sectorului 1 sunt primii din Bucuresti care au anuntat ca sunt pregatiti pentru a deszapezi strazile in sezonul rece 2008-2009, in conditiile in care Administratia Nationala de Meteorolgie a anuntat astazi ca prima zapada va cadea peste aproximativ o luna

Potrivit edililor sectorului 1, peste 100 de utilaje si 600 de muncitori sunt pregatiti oricand sa intervina pentru a deszapezi si a preveni efectele inghetului.

Strategia de deszapezire pentru iarna 2008-2009 a fost discutata, miercuri, intr-un Comandament de Deszapezire, de primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, si sefii Politiei Rutiere, ai Administratiei Domeniului Public si ai firmei de salubrizare Romprest.

Prima zapada din iarna 2008-2009 va cadea spre sfasitul lunii noiembrie, potrivit datelor prezentate de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM). "Potrivit datelor pe care le avem, ar putea ninge pe 24-25 noiembrie, cand sunt asteptate, de asemenea, temperaturi negative pe ansamblul tarii", a precizat directorul general al ANM, Ion Sandu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.