Persoanele care au depus bani la CEC inainte de 1989, pentru a-si cumpara un autoturism Dacia, se pot prezenta la unitatile CEC Bank incepand din 31 octombrie, pentru a solicita suma platita, a anuntat astazi banca

In septembrie, Guvernul a devansat plata despagubirilor pentru sfarsitul lui octombrie, fata de 20 decembrie, moment prevazut initial.

Astfel, ca urmare a deciziei Executivului, incepand cu data de 31 octombrie, "clientii care au calitatea de titular, co-titular, beneficiar al despagubirii si au primit scrisoare de confirmare se pot prezenta la orice unitate teritoriala a Bancii pentru a solicita plata sumei reprezentand despagubire" se arata in comunicatul CEC Bank.

In cazul persoanelor care au dreptul la despagubire, dar nu au primit scrisoare de confirmare, acestea au la dispozitie 70 de unitati ale bancii pentru a solicita plata sumei.

Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganina, precizase in septembrie ca suma acordata ca despagubire va fi marita usor, de la 759,78 milioane lei la 760,62 milioane lei, iar numarul beneficiarilor va creste de la 37.462, la 37.478 persoane.

"Este vorba in total de aproximativ 220 milioane euro, suma care reprezinta o reparatie", a declarat ministrul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.