Primarul Adrian Inimaroiu s-a prezentat din nou, ieri, la Parchetul Judecatoriei Sectorului 4 al Capitalei, dupa ce mai fusese audiat in urma cu trei zile, in legatura cu invinuirile ce-i sunt aduse ca urmare a vanzarii unui spatiu comercial la un pret subevaluat. Edilul si-a sustinut nevinovatia, intr-o conferinta de presa, privind implicarea sa in vanzarea ilegala a unor spatii comerciale. El a recunoscut ca Parchetul a instituit sechestru asigurator pe apartamentul sau, dar sustine ca s-a prezentat la Parchet in calitate de martor, doar pentru a oferi detalii cu privire la modul de interpretare a prevederilor Legii 550/2002, privind vanzarea spatiilor comerciale.

El a adaugat ca, in cele patru ore petrecute la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4, nu a fost interogat, ci doar a oferit detalii privind modul de interpretare a legii privind vanzarea spatiului din Aleea Castanilor. "Comisia din care am facut parte, la vremea aceea, nu este abilitata sa vanda spatii comerciale, ci numai sa le evalueze, pe baza unui raport intocmit de un evaluator independent. (...) Daca au fost erori, iar daca acestea vor fi dovedite, raspunderea o poarta evaluatorul, nu comisia. Mai mult, legea spune ca nu comisia vinde, ci primaria, executivul acesteia. De aceea, nu inteleg de ce atata scandal, pentru ca nu Adrian Inimaroiu era primar la acea vreme", a mai spus el.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.