Doua case din centrul istoric al Capitalei au fost afectate de un puternic incendiu, luni dimineata, douazeci de persoane fiind evacuate din cauza fumului, a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Catalin Eftene
Potrivit lui Eftene, flacarile au izbucnit in jurul orei 4.00 dimineata la o casa de pe strada Smardan, aflata in centrul istoric, in care locuiesc mai multe familii. 20 de persoane au fost evacuate din cauza fumului, insa nicio persoana nu a fost ranita.

Aproximativ 300 de metri patrati de acoperis au ars
Din primele cercetari, incendiul ar fi pornit din cauza unei batrane care a lasat o lumanare aprinsa, flacarile extinzandu-se repede si la celelalte locuinte aflate in cladire, dar si la un alt imobil care era lipit de acesta.
Pompierii au intervenit cu sase autospeciale cu apa si spuma, o autoscara, o masina de la descarcerare si un echipaj SMURD, cei 40 de pompieri deplasati la fata locului reusind sa lichideze incendiul dupa aproximativ doua ore, a mai declarat Eftene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.